• Verzendkosten €2,95 - Gratis vanaf €35,-
  • 30 dagen bedenktijd
  • Webshop keurmerk
  • Fysieke winkel in Harderwijk
Ga naar verlanglijst Verlanglijst

Winkelwagen

Je winkelwagen is momenteel leeg

Product image slideshow Items

  • Forged Forged Intense broodmes 20cm
  • Forged Forged Intense broodmes 20cm
  • Forged Forged Intense broodmes 20cm
  • Forged Forged Intense broodmes 20cm
  • Forged Forged Intense broodmes 20cm
  • Forged Forged Intense broodmes 20cm

Forged Intense broodmes 20cm

€61,95
Incl. btw

Forged Intense broodmes met een lemmet lengte van 20cm. Met dichte krop.

Artikelnummer: IntBroodmes
EAN-code: 8718719304464

De beoordeling van dit product is 5 van de 5

(1)
Op voorraad. Op werkdagen voor 23:45 uur besteld? Vandaag verzonden.

Beschrijving

Forged messen worden met de hand gemaakt van enkel hoge kwaliteit materialen. Zo wordt zowel handvat als lemmet gemaakt van gesmeed staal en nauwkeurig op elkaar gelast. Dit prachtige en unieke broodmes is hier een goed voorbeeld van. Naast warm- en zacht brood snijdt dit mes ook perfect een meloen, tomaat of ananas.

Alle Forged messen worden geleverd in een prachtig houten kistje met gebrand Forged logo. Een uniek geschenk!

Productspecificaties

Dikte lemmet 2,5 mm
Gekartelde snede
Garantie 10 jaar
Gesmeed
Handvat materiaal RVS
Hardheid 58-60 HRC
Kleur RVS
Kuiltjes
Lemmet materiaal RVS
Lengte lemmet 205 mm
Materiaal RVS
Slijphoek 18 graden
Staalsoort 440C
Vaatwasserbestendig

De beoordeling van dit product is 5 van de 5

Eric Binneweg

Het is een mooi scherp kartelmes. Gebruik hem voor meer snijkunsten dan alleen brood. Het heft is bij het lemmet dicht, de onderzijde is open. Ligt goed in de hand.

5 sterren op basis van 1 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen

Bekijk de combideals

Forged Broodmes met leren hoes

€2,00 korting als je ze samen koopt

€77,45 €75,45

Alternatieve producten

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Deze worden o.a. gebruik voor de personalisatie van advertenties. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »